Ruladă de carne tocată - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne tocată » Ruladă de carne tocată

Ruladă de carne tocată

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 1 kg carne macra, 150 g slanina, 2 cepe, 1 felie piine alba (miezul), 1 ou crud, 4 oua fierte tari, sare, piper, 1 lingurita verdeata tocata, 1 lingura pesmet, salata verde sau sfecla rosie.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se da prin masina de tocat carnea impreuna cu cele doua cepe taiate marunt, crude sau rumenite in untura, miezul de piine inmuiat si slanina. Se adauga sare, piper, verdeata tocata si oul crud. Totul se amesteca bine. Se asterne pe masa un servet curat si bine inmuiat in apa. Pe el se intinde tocatura in forma de dreptunghi cu baza de trei ori mai mare decit inaltimea. Pe mijlocul dreptunghiului de carne se asaza ouale fierte tari si curatate, in sir, unul dupa altul. Se ridica capetele servetului astfel ca tocatura sa imbrace (acopere) ouale. Rulada se asaza incet pe o tava unsa cu untura si pe deasupra se unge cu o pana inmuiata in untura, se presara cu pesmet si se da la cuptor pentru ¾ ora.
Se servesc felii de grosimea unui deget, garnisite cu salata verde sau cu salata de sfecla rosie.
6.636 vizualizări
992 tipăriri
3 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
3. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
8. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Ruladă de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
13. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
14. Supă rece cu castraveţi cruzi şi carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Supă cu carne şi cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Supă de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
18. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Rulou cu fenicul şi carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Şuberec cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Ciorbă rusească fără carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Ciorbă de carne de porc (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Ciorbă rusească cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Ciorbă acră de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Ciorbă de carne de porc (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Ciorbă bănăţeană cu carne de pasăre sau viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Ruladă de caş cu creier (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Carne cu busuioc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Ciorbă de bulion cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Ciorbă cu carne acrită cu corcoduşe (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.