Rulade de viţel cu busuioc - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Fripturi » Rulade de viţel cu busuioc

Rulade de viţel cu busuioc

Ingrediente: 8 rulade de vitel (cam 80 g bucata), 2 linguri mustar, sare, piper, 8 felii sunca presata, 100 g cascaval, 2 linguri ulei, 250 ml supa ,100 ml vin alb, 750 g rosii.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Ruladele se condimenteaza apoi se ung cu mustar. Taiati pe din 2 feliile de sunca, ungeti-le cu brinza, puneti 2-3 frunzulite de busuioc pe fiecare apoi asezati-le pe amindoua, una peste cealalta pe ruladele de vitel. Rulati si apoi fixati carnea cu scobitori. Se prajesc ruladele in ulei, in tigaie cu capac. Se adauga supa instant si vinul si se lasa sa fiarba 25-30 min, la foc mic. Rosiile se decojesc si se taie in sferturi. Se adauga in tigaie cu 10 min inainte de a fi gata carnea.
Se servesc ruladele cu rosiile si cu garnitura de taitei lati.
1.775 vizualizări
636 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Jumări cu ficat de viţel (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
3. Rulade mici cu castraveţi (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Supă rece de roşii cu busuioc (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Ciorbă de viţel cu fidea (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Borş de viţel cu varză (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
8. Ciorbă de burtă şi picior de viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Ciorbă de viţel (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Ciorbă de viţel (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Ciorbă bănăţeană cu carne de pasăre sau viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Ciorbă de fasole verde, viţel şi şunculiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Carne cu busuioc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Piept de viţel umplut (III) (Mâncăruri > Fripturi)
15. Supă din carne de viţel şi cimbru (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Sandvici cu roşii şi busuioc (Aperitive > Sandviciuri)
17. Budincă de peşte cu busuioc şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Salată de creier de viţel (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
19. Piftie de porc şi viţel (răcitură) (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Medalioane de viţel sau pui cu sote de castraveţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Stufat de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Penne cu busuioc şi cremă de ardei gras (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
23. Gnocchi de dovleac cu roşii şi busuioc (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Supă de viţel cu zdrenţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Limbă de viţel cu sos de lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
26. Friptură de viţel înăbuşită, cu piure de spanac (Mâncăruri > Fripturi)
27. Vitello tonnato (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Sos cu muşchi de viţel (Sosuri > Sosuri pentru spaghete)
29. Pateuri cu carne de viţel (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Dovlecei cu măsline şi busuioc (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.