Timp de preparare: 40 min.
Complexitate: redusă
Porţii: 4
Ingrediente: 8 cartofi fierţi, 4 ouă fierte, 1 legătură de pătrunjel tăiat.
Sosul de muştar: 2 linguri ulei de măsline, 2 linguri ulei de floarea soarelui, 1 lingură vin alb, 1 lingură oţet de tarhon, 2 linguriţe muştar Dijon, 2 linguri ceapă verde tocată.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!
Mod de preparare: Fierbeţi cartofii în coajă timp de o jumătate de oră. Lăsaţi-i apoi la răcit şi decojiţi-i, apoi tăiaţi-i în cubuleţe mari. După ce se fierb bine, ouăle sunt tăiate în sferturi şi presărate printre cubuleţele de cartofi. Pătrunjelul se pune pe deasupra.
Pentru sos, se amestecă ingredientele pînă se obţine o cremă, apoi se toarnă sosul peste salată. Este indicat să fie servit la temperatura camerei.