Salată de ouă cu ficat - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Salate » Salate cu carne de vită sau porc » Salată de ouă cu ficat

Salată de ouă cu ficat

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 4 oua, 4 buc. cartofi mari, 250 g ficat, 4 linguri ulei, 2 linguri zeama de lamiie, o legatura ridichi de luna, o ceapa de apa, sare, piper si patrunjel verde dupa plac.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Ouale se fierb sa fie tari, se pun in apa rece si cind s-au racit se curata de coaja. Cartofii se spala cu peria, se pun la fiert cu coaja cu tot intr-un vas acoperit, in apa sarata care a dat in clocot. Cind sint gata se scot, se curata imediat de coaja si se lasa sa se raceasca. Ficatul se spala repede cu apa, se taie fisii nu prea late care se prajesc in ulei. Ceapa de apa se curata, se spala si se toaca marunt. Ridichile de luna se curata de frunze si codite, se spala bine si se pun la scurs pe un servet curat. Patrunjelul verde se curata, se spala si se toaca marunt. Dupa ce ouale si cartofii s-au racit, se dau prin masina de tocat, se sareaza, se pipereaza, se toarna in compozitie uleiul in care s-a prajit ficatul, precum si zeama de lamiie si totul se freaca bine. Se amesteca apoi ceapa tocata si se gusta pentru a se vedea daca mai este nevoie de sare sau piper. Se pune salata pe o farfurie plata, dindu-i-se forma dorita. De jur imprejur, se aranjeaza bucatelele de ficat prajit si ridichiile de luna taiate felii subtiri. Se serveste imediat.
1.966 vizualizări
702 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Jumări cu ficat de viţel (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Pateuri cu ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
5. Ficat la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
6. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
7. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
8. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
9. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
10. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
11. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
12. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
13. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
14. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
16. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
17. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
18. Salată de icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
19. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
20. Salată de ton cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
21. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)
22. Supă cu găluşte de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Pârjoale de ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Rulouri cu kaizer şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Salată de creier de boeuf (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
26. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Salată boeuf dietetică (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
28. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
29. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
30. Rulouri cu şuncă şi ouă (Aperitive > Aperitive cu carne)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.