Salată de ouă cu piept afumat - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Salate » Salate cu carne de vită sau porc » Salată de ouă cu piept afumat

Salată de ouă cu piept afumat

Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 6

Ingrediente: 6 oua foarte proaspete, 1 salata, 250 g piept afumat, 3 linguri otet, sare, piper.
Pentru sos: 250 g smantana, 1/2 linguri mustar cu hrean, 1 lingura ulei de masline, ceapa verde, patrunjel verde, 1 lamaie, sare, piper.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Intr-o cratita cu apa clocotita, se adauga otet. Se sparg, pe rand, ouale intr-o cescuta de cafea si se toarna in apa care clocoteste.
Se intorc cu spumiera ca sa se coaguleze albusul uniform in jurul galbenusului, apoi se scot pe un tifon sa se scurga de apa. Pe un platou se aranjeaza un strat de foi de salata, iar restul foilor se taie fasii si se pun intr-un castron.
Pieptul se taie felii subtiri. Separat, se amesteca zeama de lamaie cu mustar, ulei de masline, sare si piper, dupa gust, apoi se adauga smantana si se bat bine.
Se toarna sosul peste salata taiata fasii. Salata asezonata se asaza pe platou pe frunzele de salata, se adauga feliile de piept afumat si se fac 6 adancituri in care se asaza ochiurile preparate si bine scurse de apa.
Se garniseste cu ceapa verde si crengute de patrunjel verde.
Pieptul afumat poate fi inlocuit cu sunca slaba sau cu fileuri de peste afumat.
1.873 vizualizări
669 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
3. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
4. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
5. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
6. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
7. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
8. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
9. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
10. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
11. Jumări cu slănină afumată (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
13. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
14. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
15. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
16. Pastă de şprot afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte)
17. Salată de icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
18. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
19. Salată de ton cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
20. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)
21. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Salată de creier de boeuf (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
23. Rulou cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Rulouri cu piept de pui şi susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Salată boeuf dietetică (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
27. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
28. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
29. Rulouri cu şuncă şi ouă (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.