Salată ţărănească cu brânză de oaie - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Salate » Salate de legume » Salată ţărănească cu brânză de oaie

Salată ţărănească cu brânză de oaie

Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 200 g fasole verde din conserva, 1 capatana salata verde, sare, piper, 1 dovlecel, 1 telina, 100 g masline, 350 g rosii.
Pentru marinata: 1 catel de usturoi, 3 linguri de otet, 3 linguri de untdelemn, 1/2 legatura cimbru.
Pentru crema de branza: 400 g branza telemea tare, 50 ml lapte, 50 ml untdelemn, 1 legatura de busuioc verde (daca gasiti), piper, 2 ardei.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se scoate fasolea din conserva si se scurge bine in sita. Se spala si se curata salata verde, se taie in fasii late cam de 2 cm. Se curata telina si dovlecelul, se taie in cubulete, se fierb in apa cu Vegeta sau Knorr vreme de 5 minute, apoi se scot, se scurg si se lasa sa se raceasca. Se curata rosiile si se taie in opt. Se amesteca toate ingredientele de mai sus, plus maslinele negre.
Pentru marinata: se rade usturoiul si se amesteca cu ulei, otet, sare, piper si frunzele de cimbru verde, rupte marunt. Se toarna peste salata.
Pentru sosul de branza: se rade branza telemea pe razatoare, se amesteca cu laptele, untdelemnul, frunzulitele verzi de busuioc si piperul macinat, pana ce se obtine o crema groasa.
Se curata ardeii si se taie in patru (pe lung). Fiecare corabioara se umple cu crema de branza. Se aseaza in farfurie, langa salata.
2.924 vizualizări
841 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
5. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
7. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
8. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
10. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
11. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
12. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
13. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
14. Salată de icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
15. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
16. Salată de ton cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
17. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)
18. Supă cu brânză de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Salată de creier de boeuf (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
20. Salată boeuf dietetică (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
21. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
22. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
23. Rulouri cu şuncă şi brânză topită (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Salată de creier imitaţie de icre negre (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
25. Salată de crudităţi şi pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
26. Supă de salată verde cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
27. Supă de salată verde cu mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă de salată verde cu slăninuţă şi usturoi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
29. Supă ţărănească cu slănină afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
30. Supă ţărănească cu boia (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.