Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu brânză » Saleuri cu telemea sau caşcaval |
|
Alte reţete |
1. Caşcaval pane (Aperitive > Aperitive cu brânză) 2. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză) 3. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri) 4. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi) 5. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză) 6. Supă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 7. Sandviciuri calde cu parizer şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri) 8. Supă de ştevie sau de măcriş cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 9. Supă de zarzavat cu griş sau tapioca (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 10. Ciorbă de găină în oala sub presiune (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 11. Supă cremă de praz cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 12. Supă cremă de ţelină cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 13. Supă de ceapă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 14. Ciorbă de legume cu paste făinoase sau orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 15. Omletă cu cartofi şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă) 16. Ciorbă de varză murată sau dulce (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 17. Ciorbă bănăţeană cu carne de pasăre sau viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 18. Ciorbă ţărănească de pasăre sau vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 19. Porc sau mînzat cu varză dulce (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 20. Salată de varză acră cu caşcaval şi kefir (Salate > Salate de legume) 21. Crutoane cu ulei cu trufe albe sau negre (Aperitive > Aperitive cu brânză) 22. Sandvici cu salam, brânză şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri) 23. Supă de sepie sau calamar (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 24. Supă cu caşcaval în stil bavarez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 25. Fileuri de mihalţ sau de somotei (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 26. Ochiuri în cuib de parizer cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă) 27. Cartofi cu ouă şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă) 28. Medalioane de viţel sau pui cu sote de castraveţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 29. Prăjitură cu căpşuni sau fragi (Dulciuri > Prăjituri) 30. Ardei copţi şi umpluţi cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume) |