Saleuri cu telemea sau caşcaval - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu brânză » Saleuri cu telemea sau caşcaval

Saleuri cu telemea sau caşcaval

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 10

Ingrediente: 1 1/2 cană de lapte, 6 linguri de făină, un praf de sare, 6 ouă, 6 linguri de ulei, brânză telemea rasă sau caşcaval (după dorinţă), chimen (după gust), nucă pisată (mai mare).
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Bateţi ouăle împreună cu uleiul şi sarea, adăugaţi treptat făina şi câte puţin din lapte, până se obţine un aluat. Într-o tavă unsă cu ulei şi tapetată cu făină, puneţi aluatul la copt, pentru 15 minute la foc potrivit, apoi scoateţi tava şi presăraţi brânza sau caşcavalul, apoi chimenul (după dorinţă) şi deasupra miezul de nucă. Daţi la cuptor până se rumeneşte frumos. Scoateţi şi, cât este călduţ aluatul, tăiaţi în forme diferite, după imaginaţie.
3.892 vizualizări
945 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Caşcaval pane (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
4. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
5. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Supă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Sandviciuri calde cu parizer şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
8. Supă de ştevie sau de măcriş cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Supă de zarzavat cu griş sau tapioca (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Ciorbă de găină în oala sub presiune (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Supă cremă de praz cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Supă cremă de ţelină cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Supă de ceapă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Ciorbă de legume cu paste făinoase sau orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Omletă cu cartofi şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
16. Ciorbă de varză murată sau dulce (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Ciorbă bănăţeană cu carne de pasăre sau viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Ciorbă ţărănească de pasăre sau vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Porc sau mînzat cu varză dulce (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Salată de varză acră cu caşcaval şi kefir (Salate > Salate de legume)
21. Crutoane cu ulei cu trufe albe sau negre (Aperitive > Aperitive cu brânză)
22. Sandvici cu salam, brânză şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
23. Supă de sepie sau calamar (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Supă cu caşcaval în stil bavarez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Fileuri de mihalţ sau de somotei (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Ochiuri în cuib de parizer cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
27. Cartofi cu ouă şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
28. Medalioane de viţel sau pui cu sote de castraveţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Prăjitură cu căpşuni sau fragi (Dulciuri > Prăjituri)
30. Ardei copţi şi umpluţi cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.