Scrumbie afumată cu sos verde - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare » Scrumbie afumată cu sos verde

Scrumbie afumată cu sos verde

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 800 g cartofi, sare, chimen, o legatura mare de verdeata (patrunjel, marar), 2 cepe mici, 6 castraveciori murati, 200 g smantana acra, un borcan de iaurt, piper alb, o lingura zeama de lamaie, un varf de cutit coaja rasa de lamaie, 8 fileuri de scrumbie afumata.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se spala bine cartofii si se fierb in apa cu sare si chimen. Verdeata se toaca marunt (se lasa doar cateva frunzulite pentru garnisit). Se curata o ceapa si se taie rondele, iar doi castraveciori se taie cubulete. Se mixeaza verdeata cu doua linguri de smantana, apoi se adauga restul de smantana si iaurtul. Se incorporeaza rondelele de ceapa, cateva cubulete de castraveciori, piper, putina sare, zeama si coaja rasa de lamaie. Se baga fileurile de scrumbie sub un jet de apa, se zvanta, se introduc in sosul de smantana si se lasa sa se patrunda. Se servesc cu cartofi fierti si curatati, garnisite cu restul de ceapa, castraveciori si verdeata.
3.093 vizualizări
731 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
3. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
4. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii)
5. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
6. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
7. Jumări cu slănină afumată (Aperitive > Aperitive cu ouă)
8. Sos alb (Bechamel) (Sosuri > Sosuri albe)
9. Sos românesc (Sosuri > Sosuri cu legume)
10. Sos de muştar (Sosuri > Sosuri condimentate)
11. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
12. Sos de hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
13. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
14. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Supă de salată verde cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Supă de salată verde cu mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Supă de verdeţuri (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă de salată verde cu slăninuţă şi usturoi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Supă ţărănească cu slănină afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Supă verde cu ştevie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă cremă de conopidă cu verdeaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Penne cu sos de dovlecei şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă de ciuperci cu verdeaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă de fasole verde (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă de fasole verde cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă de legume cu costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
29. Terină cu piure şi sos tomat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
30. Fasole verde cu mazăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.