Sfârâială dobrogeană - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu organe » Sfârâială dobrogeană

Sfârâială dobrogeană

Timp de preparare: 1 h 45 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: Maruntaie de miel, carne de la coada si de la git, 3 linguri unt, 1 polonic de smintina, 2 cepe, sare dupa gust, mamaliga mai tare (500 g malai la 2 l apa).
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se taie maruntaiele si carnea, se sareaza si se lasa o ora. Se pune malaiul la fiert. Se toaca ceapa. Untul se pune la incins in ceaun. Se pune ceapa si carnea la prajit si se rumenesc. Se adauga smintina, se lasa inca 10-15 min. Mamaliga se intinde pe un fund mare de lemn, scobind-o larg in mijloc, ca o farfurie. Se toarna sfiriiala in farfuria de mamaliga si se mananca cit e fierbinte.
Optional se poate servi cu brinza framintata putin sarata.
5.852 vizualizări
915 tipăriri
2 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Tochitură dobrogeană (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Plăcintă dobrogeană cu carne de oaie (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Salată dobrogeană cu peşte afumat (Salate > Salate cu peşte)
4. Saramură dobrogeană (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Plăcintă dobrogeană cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.