Şniţel parizian (II) - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Fripturi » Şniţel parizian (II)

Şniţel parizian (II)

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 750 g carne vitel (sau porc), 4 linguri faina, 1 lingura ulei, 2 oua, 4 linguri lapte sau sifon, sare, ulei pentru prajit.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se freaca galbenusurile cu uleiul si sarea, se adauga faina putin cite putin, apoi laptele sau sifonul, amestecind neincetat, ca sa nu se formeze cocoloase. La sfirsit se pune jumatate de albus batut spuma. Carnea taiata dinainte felii subtiri, batuta bine si sarata, se trece prin faina, se scutura bine apoi se ia cu furculita, se inmoaie in compozitia preparata si se prajeste in uleiul bine infierbintat.
Se serveste fierbinte cu salata verde, salata de rosii, de castraveti sau de varza cruda.
2.519 vizualizări
728 tipăriri
11 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
2. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
4. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
5. Şniţele din curcan (Mâncăruri > Fripturi)
6. Supă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Supă de zarzavat (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Supă cremă de linte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Supă cremă de praz (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Supă cremă de conopidă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Ciorbă de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Supă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Supă de gulii (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Supă de mere (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Tort Sacher (II) (Dulciuri > Torturi)
16. Supă de salată verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Supă cremă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Supă cremă de dovlecei (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Supă cremă de fasole boabe (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă cremă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă cremă de cartofi (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Borş de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
23. Borş cu perişoare de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
24. Ciorbă de fasole verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Ciorbă de burtă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Borş de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
27. Ciorbă de carne de porc (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Gazpacho (Supă rece de roşii) (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă cremă de ţelină (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Ciorbă de fasole boabe (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.