Şniţele cu ceapă - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Fripturi » Şniţele cu ceapă

Şniţele cu ceapă

Ingrediente: 300-400 g carne de porc, vitel, vaca sau ovine, 300 g ceapa, 100 ml untdelemn, 100 ml suc de rosii, 50-100 ml vin alb, o foaie de dafin, piper, ienibahar, boia, sare, 2-3 catei de usturoi.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Carnea se taie in snitele de 1 cm grosime care se bat putin cu ciocanul de carne, ca sa se rupa fibrele din loc in loc (sa nu se stringa la prajit).Intr-o cratita de 2 l, se pune untdelemnul care se infierbinta un minut; se asaza snitelele, unul linga altul, cite incap odata si se prajesc cite 2-3 minute pe fiecare parte, pina cind se rumenesc putin.In untdelemnul ramas care nu trebuie sa fie deloc ars se pune, imediat, ceapa taiata in felii subtiri si o lingurita rasa de sare, fara sa lase nici un moment untdelemnul sa se arda.Se caleste la foc mic, pina cind devine lucioasa, amestecind din cind in cind sa nu se arda.Se adauga apoi sucul de rosii, vinul, foaia de dafin, piperul,snitelele si apa cit sa cuprinda bine ceapa.Se lasa sa fiarba la foc mic, acoperite, pina cind se moaie bine carnea, amestecindu-se din cind in cind ca sa nu se arda ceapa, si adaugind cite putina apa, cind sosul scade.Cind toate sint fierte, ceapa se moaie;se completeaza cu apa cit sa cuprinda snitelele, potrivindu-se gustul cu sare, vin sau zeama de lamiie si cu usturoi taiat marunt.Se serveste cu piure de cartofi sau cu garnitura de orez si cu salate de cruditati sau cu muraturi.
3.134 vizualizări
829 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Salată de ton cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
4. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Şniţele din curcan (Mâncăruri > Fripturi)
6. Supă de ceapă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Supă de ceapă cu şvaiţer (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Supă de ceapă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Supă de ceapă cu crutoane (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Supă de ceapă cu parmezan (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Salată de ceapă cu maioneză (Salate > Salate de legume)
12. Salată de cartofi, ceapă şi lămâie (Salate > Salate de legume)
13. Salată de ceapă de iarnă (Salate > Salate de legume)
14. Salată de cartofi cu ceapă şi roşii (Salate > Salate de legume)
15. Salată de fasole verde cu ceapă (Salate > Salate de legume)
16. Salată de ceapă (Salate > Salate de legume)
17. Salată de cartofi cu ceapă şi ou (Salate > Salate cu ouă)
18. Salată de ridichi de lună cu ouă şi ceapă (Salate > Salate de legume)
19. Salată de vinete cu ceapă şi usturoi (Salate > Salate de legume)
20. Salată de ouă cu mărar şi ceapă verde (Salate > Salate cu ouă)
21. Salată de scrumbii sărate cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
22. Salată de ton cu ceapă verde (Salate > Salate cu peşte)
23. Salată din peşte sărat cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
24. Salată de hering cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
25. Crap cu sos de ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Salată de ceapă cu ridiche neagră (Salate > Salate de legume)
27. Pui cu ceapă caramelizată (Mâncăruri > Fripturi)
28. Chiroşti moldoveneşti cu cartofi, ceapă şi afumătură (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Sos de ceapă cu bulion (Sosuri > Sosuri roşii)
30. Penne cu ceapă roşie (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.