Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Sosuri » Sosuri albe » Sos alb pentru carne fiartă |
|
Alte reţete |
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 2. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă) 3. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate) 4. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri) 5. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi) 6. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii) 7. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin) 8. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume) 9. Sos alb (Bechamel) (Sosuri > Sosuri albe) 10. Sos românesc (Sosuri > Sosuri cu legume) 11. Sos de muştar (Sosuri > Sosuri condimentate) 12. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte) 13. Sos de hrean (Sosuri > Sosuri condimentate) 14. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci) 15. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 16. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 17. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 18. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 19. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 20. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 21. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne) 22. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne) 23. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 24. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 25. Supă rece cu castraveţi cruzi şi carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 26. Supă cu carne şi cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 27. Supă de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 28. Penne cu sos de dovlecei şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 29. Terină cu piure şi sos tomat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 30. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume) |