Timp de preparare: 30 min.
Complexitate: redusă
Porţii: 4
Ingrediente: 100 g morcovi mici, 100 g fasole albă, 200 g porumb, 2 cepe roşii, 1 legătură mărar, 1 lingură bulion, 1 varză albă, 1 lămîie, cimbru, sare, piper, ulei.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!
Mod de preparare: Cepele se taie ineluşe, iar fasolea se curăţă şi se taie în bucăţi.
Într-o tigaie, se încinge uleiul şi se călesc cepele, iar cînd s-au înmuiat se adaugă morcovii, fasolea şi porumbul. Se stinge cu bulionul, diluat în puţină apă. Se condimentează cu cimbru, piper şi sare. Se lasă pe foc pînă se înmoaie legumele şi scade sosul.
Pentru un gust mai acrişor, se poate turna puţină zeamă de lămîie.
Sosul se serveşte cald, cu salata de varză presarată cu mărar proaspăt.