Timp de preparare: 25 min.
Complexitate: redusă
Porţii: 4
Ingrediente: 300 g spaghete, 250 g ciuperci, 150 g unt, 150 g smîntînă, 150 g şuncă presată, 100 g caşcaval, 100 g făină, 25 g usturoi, 25 g zahăr tos, sare, zeamă de oase.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!
Mod de preparare: Se fierb spaghetele în apă clocotită cu sare, se strecoară, se spală cu apă rece, se amestecă cu 50 g unt fierbinte. Restul de unt se pune la topit, se adăugă făina şi se rumeneşte. Se stinge cu zeamă de oase şi muştar, zahăr tos, sare. Ciupercile (tocate mărunt) fierte împreună cu şunca presată (tăiată mărunt) se amestecă cu spaghetele şi sosul rezultat. La servire, se presară deasupra caşcaval ras.