Spanac cu carne - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne » Spanac cu carne

Spanac cu carne

Timp de preparare: 1 h 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 750 g carne, 1,5 kg spanac, 2-3 cepe, 1 lamiie, 1 lingura untura, 1 lingura faina, 1 pahar zeama de spanac.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se poate prepara din carne de pasare, miel, vitel si vaca. Carnea tinara se taie in bucati potrivite, se asaza in cratita, alternind un rind de spanac oparit, un rind de carne, presarate cu ceapa taiata fin sau rasa direct, faina si sare. Se termina cu un strat de spanac. Se pune grasimea si zeama de spanac, apoi se acopera si se da la cuptor sau se fierbe pe foc, la aragaz. Cind mincarea este gata, se acreste cu zeama de lamiie si se serveste tot cu zeama de lamiie. Cind carnea este mai batrina, se fierbe mai intii si apoi se asaza in straturi
Se poate servi spanacul si neacrit cu lamiie.
2.245 vizualizări
728 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
3. Ochiuri pe piure de spanac (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
9. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
12. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
13. Sufleu de spanac cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Supă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Supă de spanac cu frigănele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Supă rece cu castraveţi cruzi şi carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Supă cremă de spanac (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Supă cu carne şi cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Supă de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
21. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Rulou cu fenicul şi carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Salată cu fructe de mare, paste şi spanac (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
24. Şuberec cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Supă cremă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă cremă de spanac cu lapte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă cu găluşte verzi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă cu spanac şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă cu spanac şi măcriş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Borş de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.