Ştiucă umplută fiartă - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare » Ştiucă umplută fiartă

Ştiucă umplută fiartă

Timp de preparare: 35 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: O stiuca de 1,5 kg, sare, o jumatate ceasca de ulei, 2 oua, patrunjel tocat, 2 sardele de Lissa, piper, un morcov, o ceapa, 2-3 cartofi.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se curata o stiuca. Se scoate pielea, cautand s-o lasam cat mai intreaga. Se spala, se freaca cu putina sare si se lasa deoparte. Carnea se desface de pe oase, se trece prin masina de tocat, impreuna cu miezul de la o felie de paine inmuiat in lapte si stors. Se freaca totul bine, cu jumatate ceasca de ulei, se adauga 2 oua, patrunjel tocat, 2 sardele de Lissa, spalate si fara oase, piper si putina sare. Se umple pielea de stiuca bine stoarsa de apa. Se da forma pestelui, se coase pe unde s-a umplut si se aseaza capul la loc. Se pune intr-o cratita lunga la fiert, cu apa si sare, cu un morcov, o ceapa, 2-3 cartofi si toate oasele care s-au scos din peste. Se lasa sa fiarba. Se aseaza in farfurie si se toarna putina zeama deasupra. Imprejur se pun cartofii si morcovii fierti.
Se serveste rece, cu lamaie, sau cald cu sos de unt.
2.064 vizualizări
673 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Borş de ştiucă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
2. Salată de ţelină fiartă a la grec (Salate > Salate de legume)
3. Salată de ardei umpluţi (Salate > Salate de legume)
4. Ţelină umplută cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
5. Ardei umpluţi cu hribi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Pâine umplută aperitiv (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Salată de păpădie fiartă (Salate > Salate de legume)
8. Ardei copţi şi umpluţi cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
9. Pulpă de porc umplută (Mâncăruri > Fripturi)
10. Varză dulce umplută (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Ardei umpluţi englezeşti (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Ardei umpluţi cu brânză condimentată (Aperitive > Aperitive cu brânză)
13. Ţelină umplută cu şuncă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Melcişori umpluţi cu brânză şi prune (Dulciuri > Prăjituri)
15. Ardei umpluţi cu ton (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Bărcuţe (cartofi copţi umpluţi) (Aperitive > Aperitive cu legume)
17. Ardei umpluţi cu humus şi peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Cartofi umpluţi cu ouă moi (Aperitive > Aperitive cu ouă)
19. Păstrăvi umpluţi cu brânză şi stafide (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Ardei umpluţi cu fasole şi orez  (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
21. Chifteluţe din carne fiartă de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
22. Cartofi umpluţi cu şuncă şi brânză (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Ardei umpluţi cu brânză de vacă şi unt  (Aperitive > Aperitive cu brânză)
24. Ardei iuţi umpluţi cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
25. Ştiucă umplută (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Icre de ştiucă (Aperitive > Aperitive cu peşte)
27. Ştiucă la cuptor (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Ştiucă la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Ştiucă cu legume la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Baghetă umplută cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.