Sufleu de brânză (II) - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu brânză » Sufleu de brânză (II)

Sufleu de brânză (II)

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 8 felii de paine mai veche (toast), 60 g unt moale, 150 g cascaval ras, 4 oua, 1 ceasca zeama concentrata de pui (Knorr+apa), 1/2 ceasca frisca nebatuta (smantana), piper proaspat macinat.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se incalzeste cuptorul la 150 grade C. Se indeparteaza coaja de paine, se ung cele 8 felii cu unt - pe-o singura parte -, iar peste patru dintre ele se presara cam 2/3 din cascavalul ras. Se lipesc feliile doua cate doua (una cu cascaval cu una fara cascaval) si se taie in doua pe diagonala.
Se unge o forma (nu prea adanca) de budinca cu untul ramas si se aseaza in ea feliile (lipite) de paine.
Se bat ouale cu zeama de carne si cu frisca sau smantana, se toarna peste paine, avand grija sa se inmoaie bine toate bucatile si se lasa sa stea 30 de minute.
Se presara deasupra cascavalul ramas si piperul macinat, se da sufleul la cuptor si se lasa pana ce se intareste si se rumeneste frumos.
2.273 vizualizări
683 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Sufleu de şalău (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Supă cu brânză de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
11. Sufleu de creier (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Rulouri cu şuncă şi brânză topită (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Sufleu de spanac cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Supă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Supă de zarzavat (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Supă cremă de linte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Supă cremă de praz (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Supă cremă de conopidă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Ciorbă de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Penne cu sos de dovlecei şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă de găluşte de brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă de gulii (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă de mere (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Tort Sacher (II) (Dulciuri > Torturi)
27. Supă de salată verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă cremă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă cremă de dovlecei (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă cremă de fasole boabe (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.