Sufleu de peşte (I) - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare » Sufleu de peşte (I)

Sufleu de peşte (I)

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 1 kg de peşte fiert (orice fel de peşte), 2 linguri făină, 50 g margarină, 250 ml lapte, 5 ouă, caşcaval ras, sare, piper.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se unge o formă în care vom pune sufleul abundent cu margarină şi se aprinde cuptorul, să fie încălzit cînd punem sufleul. Peştele se curăţă de piele şi oase, apoi se taie bucăţele mici. Separat, se prepară din făină, unt şi lapte un sos alb, care se amestecă cu peştele şi se potriveşte de sare şi piper. După ce s-a mai răcorit, se amestecă cu gălbenuşurile puse pe rînd şi, cînd compoziţia s-a omogenizat bine, se adaugă albuşurile bătute spumă. Se toarnă compoziţia, se presară cu caşcaval ras şi se pune la cuptor, la foc potrivit, să crească şi să se rumenească frumos. După aproximativ 30 de minute, sufleul este gata. Se serveşte din vasul în care a fost copt, cu sos de roşii.
2.592 vizualizări
784 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
2. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
4. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
5. Pastă de peşte (Aperitive > Aperitive cu peşte)
6. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
7. Sufleu de şalău (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)
10. Supă cu omletă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Sufleu de creier (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Tăiţei cu şuncă (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Sufleu de spanac cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Supă de zarzavat (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Supă la minut (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Supă cremă de legume (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Supă de pasăre cu găluşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Supă de dovlecei (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă de ciuperci (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă de dovleac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă de gulii (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă de iaurt (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă de mere (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Peşte cu legume, iute, în stil thailandez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Supă de pătrunjel (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă de salată verde (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă cremă de dovleac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă cremă de dovlecei (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă cremă de cartofi (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.