Supă cu omletă (II) - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Supe, ciorbe, borşuri » Supe cu carne » Supă cu omletă (II)

Supă cu omletă (II)

Timp de preparare: 35 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 8 oua, 1 legatura patrunjel verde, 1 legatura codite de ceapa verde, sare, piper, 50 ml smantana groasa, 1 catel de usturoi, 1 ceapa mica (de arpagic), 1 lingura concentrat de carne de pasare (Knorr + apa), 1 cuisoara, unt.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se bat ouale, se sareaza si se pipereaza. Se pune 1 l apa intr-o oala, se adauga concentratul de carne, usturoiul si ceapa taiate marunt, cuisoara si coditele de patrunjel verde tocate. Se gusta de sare si de piper, se pune pe foc si se lasa sa fiarba 20 de minute (dupa ce a dat in clocot). In ouale batute se incorporeaza 1 lingura de supa (din oala), smantana si se amesteca bine. Se pune o bucatica de unt la incins, se toarna ouale cu smantana in tigaie si se lasa sa se intareasca la foc mic. Cand e gata, omleta se ruleaza, se lasa sa se raceasca si, calduta, se taie felii.
Se aseaza in farfurii adanci sau in boluri, se toarna peste ele supa si se presara cu coditele de ceapa verde taiate rondele.
1.864 vizualizări
743 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
2. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Supă cu pătrăţele de ou (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Supă cu pătrăţele de parmezan (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Supă cu găluşte de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Supă cu găluşte de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Supă cu găluşte de griş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Supă cu găluşte de franzeluţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Supă cremă de raci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Supă cu brânză de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Supă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Supă cu omletă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Supă cu zdrenţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Supă de coacăze roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
25. Supă de salată verde cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Supă de salată verde cu mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă de spanac cu frigănele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă de sparanghel (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă de ştevie sau de măcriş cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.