Supă de carne - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Supe, ciorbe, borşuri » Supe cu carne » Supă de carne

Supă de carne

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500 g carne, 2 1/2 - 3 l de apa.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Carnea scoasa din supa poate fi servita impreuna cu aceasta sau poate fi folosita la prepararea diferitelor feluri de mincare. Pentru supa se poate lua orice fel de carne, precum si rasol din spate, rasol din fata si rasol din picior. Carnea se spala si se pune in oala (oasele se vor sparge in citeva locuri). Se toarna peste ea apa rece, se acopera oala cu un capac si se pune la foc iute, sa dea repede in clocot, apoi se regleaza focul in asa fel incit sa fiarba incet. Spuma care se formeaza la fiert se ia cu lingura de spuma, iar grasimea care se ridica la suprafata se foloseste la prajit ceapa si zarzavatul; daca grasimea nu se scoate, ea se descompune sub actiunea indelungata a caldurii si da supei un gust de seu. Dupa 1 - 1 1/2 ore de cind a dat in clocot, se adauga sarea. Cind carnea este gata, se scoate din supa, se pune in alt vas, iar supa se strecoara. Supa de carne se poate fierbe si cu zarzavat. In acest caz, dupa ce supa s-a spumat, se adauga morcovi, patrunjel si ceapa curatate si spalate.
Aceasta supa de carne se foloseste pentru prepararea diferitelor supe, ciorbe, borsuri, etc. Legumele (in afara de ceapa) fierte in supa se pot folosi la diferite salate.
3.910 vizualizări
980 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
4. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Sos de hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
6. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Supă cu pătrăţele de ou (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Supă cu pătrăţele de parmezan (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Supă cu găluşte de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Supă cu găluşte de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Supă cu găluşte de griş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Supă cu găluşte de franzeluţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Supă cremă de raci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Supă cu brânză de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Pulpe de pui cu cuş-cuş şi caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Supă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Supă cu omletă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Supă cu zdrenţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Supă de coacăze roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
27. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
30. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.