Supă de ceapă (II) - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Supe, ciorbe, borşuri » Supe cu legume » Supă de ceapă (II)

Supă de ceapă (II)

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 500 g ceapă, 100 g unt, 1 lingură făină, 1 l zeamă de carne, 1/4 l vin alb sec, sare, piper, nucşoară, 12 felii mici de baghetă (groase de circa 1 cm), 125 g şvaiţer sau caşcaval ras, cozi de usturoi verde sau pătrunjel verde.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Ceapa se curăţă, se spală şi se taie în inele subţiri. Se pune să se înmoaie într-o cratiţă, împreună cu untul, fără a o lăsa să se rumenească. Se amestecă să nu se prindă sau să se ardă, se adaugă făina, se toarnă zeama de carne şi se lasă să fiarbă 20 de minute, la foc mic. Se adaugă apoi vinul, se condimentează cu sare, piper şi nucşoară şi se mai lasă supa să fiarbă 5 minute. Între timp, se prăjesc uşor feliile de baghetă. Se toarnă supa într-un castron termorezistent, se pun deasupra feliile de pâine, se presară cu şvaiţerul sau caşcavalul ras şi se introduce în cuptorul încins pentru câteva minute, până se topeşte uşor caşcavalul.
Se serveşte fierbinte, presărată cu cozi de usturoi verde sau pătrunjel tocate mărunt.
1.771 vizualizări
661 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
2. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Salată de ton cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
6. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Supă cu pătrăţele de ou (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Supă cu pătrăţele de parmezan (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Supă cu găluşte de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Supă cu găluşte de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Supă cu găluşte de griş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Supă cu găluşte de franzeluţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Supă cremă de raci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Supă cu brânză de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Supă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Supă cu omletă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Supă cu zdrenţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Supă de coacăze roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
26. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Supă de salată verde cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
28. Supă de salată verde cu mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă de spanac cu frigănele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.