Supă de ciuperci cu usturoi şi mărar - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Supe, ciorbe, borşuri » Supe cu legume » Supă de ciuperci cu usturoi şi mărar

Supă de ciuperci cu usturoi şi mărar

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 500 g de ciuperci champignon, 2 felii de pîine, 1 cartof (200 g), 1 ceapă, 3 căţei de usturoi, 3 linguri de unt, sare, piper, 500 ml de supă de legume (instant), 2-3 crenguţe de mărar, 250 g smîntînă groasă, piper roşu, zeamă de lămîie.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Ciupercile se curăţă şi se taie felii. Pîinea se taie cubuleţe. Cartofii se curăţă, se spală şi se taie cubuleţe. Ceapa şi usturoiul se curăţă şi se taie mărunt. Se încinge 1 lingură de unt într-o tigaie, se adaugă 150 g de ciuperci, se rumenesc uşor, se sărează, piperează şi se scot. Se mai adaugă 1 lingură de unt în tigaie şi se prăjesc cubuleţele de pîine. Se scot şi se pun deoparte. Restul de unt se încălzeşte într-o oală, se adaugă cartofii, restul de ciuperci, ceapa şi usturoiul şi se lasă să se călească puţin. Se toarnă supa şi se fierb legumele 15 minute, apoi se trec prin sită şi se fac piure. Mărarul se curăţă, se spală şi se toacă. Se amestecă supa cu smântâna, se lasă să dea în clocot, se condimentează cu sare, piper, piper roşu şi zeamă de lămîie. Se presară cu ciupercile rumenite, crutoanele şi cu mărar.
9.594 vizualizări
1.069 tipăriri
18 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
5. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
6. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
9. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
10. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
11. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
12. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
13. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
14. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
16. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
17. Ciuperci cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
18. Ciuperci cu mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
19. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
20. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
21. Jumări cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
25. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
26. Usturoi conservat iranian (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
27. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
28. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
29. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
30. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.