Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Supe, ciorbe, borşuri » Supe cu carne » Supă de curcan ca în Ardeal |
|
Alte reţete |
1. Caşcaval pane (Aperitive > Aperitive cu brânză) 2. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 3. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză) 4. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne) 5. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză) 6. Jumări cu ficat de viţel (Aperitive > Aperitive cu ouă) 7. Pateuri cu ficat (Aperitive > Aperitive cu carne) 8. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză) 9. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume) 10. Ficat la grătar (Mâncăruri > Fripturi) 11. Cotlete milaneze (Mâncăruri > Fripturi) 12. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 13. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate) 14. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate) 15. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză) 16. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri) 17. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri) 18. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri) 19. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri) 20. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri) 21. Cartofi franţuzeşti (Aperitive > Aperitive cu legume) 22. Îngheţată economică (Dulciuri > Îngheţate) 23. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre) 24. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi) 25. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii) 26. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin) 27. Vin de coacăze negre (Băuturi > Băuturi cu vin) 28. Ochiuri româneşti în cuib de parizer (Aperitive > Aperitive cu ouă) 29. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 30. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume) |