Supă de pasăre cu paste făinoase - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Supe, ciorbe, borşuri » Supe cu carne » Supă de pasăre cu paste făinoase

Supă de pasăre cu paste făinoase

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 1 pui, 2,5 l apa, 200 g paste fainoase, (taitei, fidea), 200 g morcovi, 150 g telina, 150 g patrunjel-pastirnac, 50 g ceapa, 1 legatură verdeata, 20 g sare, 1 g piper (dupa gust).
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Puiul, dupa ce a fost curatat, se trece prin flacara, se spala si se pune la fiert impreuna cu morcovii, albitura, telina, ceapa, curatate, spalate si taiate in sferturi. Daca pasarea este batrina, legumele se vor adauga la fiert cind pasarea a fiert pe jumatate. Dupa fierberea puiului si a zarzavatului, se strecoara supa in alt vas si se lasa pe marginea masinii de gatit, timp in care se fierb pastele fainoase, in apa clocotita cu sare. Cind au fiert, se strecoara, se trec prin jet de apa rece intr-un vas, apoi se introduc in vasul cu supa. Se potriveşte gustul cu sare, se adauga piperul si se mai fierb impreuna cca 10 minute.
Se serveste cu verdeata taiata marunt, puiul fiind portionat.
2.952 vizualizări
882 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
2. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
3. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Supă cu pătrăţele de ou (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Supă cu pătrăţele de parmezan (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Supă cu găluşte de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Supă cu găluşte de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Supă cu găluşte de griş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Supă cu găluşte de franzeluţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Supă cremă de raci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Supă cu brânză de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Supă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Supă cu omletă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Supă cu zdrenţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Supă de coacăze roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Supă de salată verde cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Supă de salată verde cu mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă de spanac cu frigănele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă de sparanghel (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă de ştevie sau de măcriş cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
30. Supă de verdeţuri (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.