Supă de spanac (III) - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Supe, ciorbe, borşuri » Supe cu legume » Supă de spanac (III)

Supă de spanac (III)

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 250 g spanac, 1 ceapa, 1-2 linguri unt, 1 catel de usturoi, 1 lingurita sare, 1/2 l concentrat de legume (Knorr+apa), 2 linguri faina, 150 g iaurt, piper macinat, 1 varf de cutit piper alb, 1 varf de cutit nucsoara rasa, 1 lingura mustar, 1 paharel vin alb.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se alege spanacul, se spala, se lasa sa se scurga si se taie fasii ceva mai late. Ceapa curatata se toaca marunt si se caleste in untul incins, pana ce devine sticloasa. Se adauga usturoiul zdrobit, amestecat cu sare, se caleste si el putin si pe urma se pune spanacul. Se stinge cu vinul alb, se toarna si zeama concentrata de zarzavat si se lasa sa fiarba incet, la foc potrivit, 6-8 minute. Se trece supa printr-o sita sau se paseaza in mixer si se leaga cu faina amestecata bine cu putina apa. Se incorporeaza iaurtul, se pune din nou pe foc si se lasa sa se-ncinga (sa nu dea in clocot). Se mai gusta o data de sare si piper, se adauga mustarul si se serveste imediat.
1.723 vizualizări
617 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
2. Ochiuri pe piure de spanac (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Supă cu pătrăţele de ou (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Supă cu pătrăţele de parmezan (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Supă cu găluşte de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Supă cu găluşte de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Supă cu găluşte de griş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Supă cu găluşte de franzeluţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Supă cremă de raci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Supă cu brânză de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Supă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Supă cu omletă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Supă cu zdrenţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Supă de coacăze roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Sufleu de spanac cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Supă de salată verde cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Supă de salată verde cu mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă de spanac cu frigănele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă de sparanghel (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă de ştevie sau de măcriş cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
30. Supă de verdeţuri (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.