Supă de vin cu ciuperci - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Supe, ciorbe, borşuri » Supe cu legume » Supă de vin cu ciuperci

Supă de vin cu ciuperci

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 200 g ciuperci proaspete (cat mai mici), 2 linguri unt, 1/2 legatura de patrunjel verde, 1/2 l apa fiarta cu concentrat de pasare, 250 g smantana, 1/4 l vin alb sec, 1 1/2 linguri zeamil, 5 galbenusuri de ou, sare, piper proaspat macinat.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se curata ciupercile, se spala si se taie in feliute subtiri. Se topeste untul intr-o tigaie si se incinge (pe foc mai mic, ca sa nu se arda). Se calesc ciupercile in el, apoi se scot intr-un vas si se tin la cald.
Se spala patrunjelul, se zvanta si se toaca marunt.
Se da in clocot apa cu concentratul de pasare, se adauga in ea 200 g smantana si vinul. Se trage oala deoparte. Se amesteca zeamilul cu putina apa si se incorporeaza in lichid.
Se pune vasul din nou la fiert, dar pe flacara mica, amestecand mereu, pana ce lichidul se ingroasa. Se stinge focul.
In alt castron, se amesteca bine galbenusurile cu putina supa, apoi se pun si ele in oala. (Supa nu mai are voie sa fiarba, fiindca se taie). Se sareaza, se pipereaza.
Smantana ramasa se pune in farfurii, peste ea se serveste supa, iar deasupra se presara ciupercile calite si patrunjelul tocat.
1.725 vizualizări
577 tipăriri
2 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
2. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
3. Vin de coacăze negre (Băuturi > Băuturi cu vin)
4. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
6. Ciuperci cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
7. Ciuperci cu mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
8. Vin de porumbe, agrişe, afine, coarne, mure (Băuturi > Băuturi cu vin)
9. Jumări cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
10. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
11. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
13. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Supă cu pătrăţele de ou (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Supă cu pătrăţele de parmezan (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Supă cu găluşte de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Supă cu găluşte de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Supă cu găluşte de griş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Supă cu găluşte de franzeluţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Supă cremă de raci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Supă cu brânză de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
27. Supă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
29. Supă cu omletă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
30. Supă cu zdrenţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.