Supă din oase cu diferite garnituri - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Supe, ciorbe, borşuri » Supe cu carne » Supă din oase cu diferite garnituri

Supă din oase cu diferite garnituri

Timp de preparare: 2 h 30 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 1 kg oase de vacă, ţelină, 1 ceapă, pătrunjel, piper, sare, 2 1/2 litri apă, 1 morcov, 1 păstîrnac.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se sparg oasele cu ajutorul unui satîr, se spală bine şi se pun la fiert cu apa rece şi puţină sare. Cînd s-a format spuma, se strînge cu lingura specială, iar după o oră şi jumătate se adaugă şi zarzavatul curăţat şi spălat; de asemenea, boabele de piper. După ce totul este bine fiert, se dă oala la o parte, se lasă să se limpezească şi se strecoară într-o cratiţă care se aşează din nou la fiert. Cînd supa începe să clocotească, se adaugă tăiţeii. Se lasă să dea un clocot, două, se răstoarnă supa în castron, iar pe deasupra se presară pătrunjel tocat fin. Aceasta supă se poate pregăti şi cu găluşte de griş, de creier sau de ficat.
2.075 vizualizări
686 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
5. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
6. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Ketchup din grepfruit (Sosuri > Sosuri roşii)
8. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
9. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Supă cu pătrăţele de ou (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Supă cu pătrăţele de parmezan (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Supă cu găluşte de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Supă cu găluşte de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Supă cu găluşte de griş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Supă cu găluşte de franzeluţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Supă cremă de raci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Supă cu brânză de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Supă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Supă cu omletă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Supă cu zdrenţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
27. Supă de coacăze roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Sărmăluţe din foetaj (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.