Tăiţei sicilieni cu măsline - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Paste, pizza şi găluşte » Tăiţei sicilieni cu măsline

Tăiţei sicilieni cu măsline

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 300 g taitei proaspeti, 300 g masline negre fara samburi, 100 g costita afumata, 200 g ciuperci champignon proaspete, 100 g cascaval ras, 250 ml frisca nebatuta sau smantana dulce, 4 catei de usturoi, 6 fire de patrunjel, 2 linguri de ulei de masline (sau altul fin), sare, piper.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Taiati costita feliute subtiri. Prajiti-o intr-o tigaie pana se aureste, fara sa adaugati grasime suplimentara. Trageti-o deoparte.
Spalati si curatati ciupercile, indepartand coditele, taiati-le in felii subtiri si caliti-le 5 minute in ulei de masline. Presarati usturoiul si patrunjelul tocate marunt.
Amestecati slaninuta rumenita cu ciupercile si maslinele tocate, piperati, adaugati frisca lichida, o jumatate din cascavalul ras si puneti sa fiarba inabusit trei minute.
Fierbeti taieteii in apa sarata vreme de patru minute (daca sunt proaspeti) sau conform indicatiilor de pe cutie, daca ii cumparati uscati. Strecurati-i si impartiti-i pe farfurii incalzite inainte. Turnati deasupra sosul de ciuperci si masline si cascavalul ras ramas.
Serviti imediat.
3.371 vizualizări
702 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
2. Tăiţei cu şuncă (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Supă de usturoi cu tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
4. Supă de legume cu măsline (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Supă de mere cu tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Supă de zarzavat cu tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Salată de vinete cu măsline (Salate > Salate de legume)
8. Budincă de tăiţei (fidea) cu brânză de vacă (Dulciuri > Budinci)
9. Salată de conopidă cu măsline (Salate > Salate de legume)
10. Supă de pasăre cu tăiţei de casă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Supă de găină cu tăiţei de casă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Salată de spanac cu măsline (Salate > Salate de legume)
13. Salată de cartofi cu verdeaţă şi măsline (Salate > Salate de legume)
14. Arpagic cu măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Pastă de măsline (pentru tartine) (Aperitive > Aperitive cu legume)
16. Salată de ton cu măsline şi porumb (Salate > Salate cu peşte)
17. Icre cu măsline şi lămâie (Aperitive > Aperitive cu peşte)
18. Salată cu paste, brânză şi măsline (Salate > Salate de legume)
19. Mâncare rece din peşte cu măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Salată de ouă şi sardele cu măsline (Salate > Salate cu peşte)
21. Păstrăv cu măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Brioşe cu măsline (Aperitive > Aperitive cu legume)
23. Tăiţei cu şuncă (III) (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Roşii umplute cu tăiţei laţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
25. Tăiţei sicilieni cu măsline (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
26. Piept de pui cu sos de măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Tăiţei cu şuncă (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Tocăniţă de cartofi cu măsline şi jambon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Salată de spanac cu ouă şi măsline (Salate > Salate de legume)
30. Ardei copţi cu sardele şi măsline (Aperitive > Aperitive cu peşte)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.