Tartă cu brânză şi dovlecei - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu brânză » Tartă cu brânză şi dovlecei

Tartă cu brânză şi dovlecei

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 rulou de aluat foetaj, 250 g telemea de oi rasa (pe razatoarea mare), 3 dovlecei, 5 linguri de untdelemn de masline, cimbru proaspat, sare, piper.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Porniti cuptorul si scoateti-i tava. Curatati dovleceii si dati-i pe razatoarea mare.
Puneti untdelemnul sa se infierbante intr-o tigaie, adaugati dovleceii si lasati-i sa se caleasca vreme de 5 minute.
Derulati foile de placinta pe o hartie de pergament, intinsa pe tava cuptorului de la aragaz. Intepati-o cu furculita din loc in loc si ridicati marginile aluatului peste cele ale tavii, umezindu-le usor ca sa se lipeasca.
Intindeti branza rasa si pasta de dovlecei peste aluat, sarati, piperati, stropiti cu untdelemn si bagati tava la cuptor pentru 25 de minute. Dupa 10 minute de coacere, coborati temperatura cuptorului la treapta trei.
Serviti tarta fierbinte sau calduta, presarata deasupra cu cimbru tocat. Pentru o savoare in plus, pudrati tarta cu parmezan ras. Se potriveste bine cu un vin rosé.
3.871 vizualizări
775 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Dovlecei cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu legume)
2. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
6. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
8. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
9. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
10. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
12. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
13. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
14. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
15. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
16. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
17. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
18. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
19. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
20. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
21. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
23. Tartine cu şuncă (Aperitive > Sandviciuri)
24. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
25. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
26. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
27. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
29. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
30. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.