Tartă cu caise - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Dulciuri » Prăjituri » Tartă cu caise

Tartă cu caise

Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 pachet de aluat de foietaj (se gaseste in comert), 1 kg caise, 50 g migdale taiate felii, 230 g zahar, 30 g unt, 20 g faina.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se prepara mai intai zaharul caramelizat, punandu-se pe foc intr-o craticioara, 150 g de zahar cu o lingura de apa. (Craticioara trebuie scuturata din cand in cand, ca sa se repartizeze caldura in mod egal peste tot.) Cand zaharul incepe sa se-ngalbeneasca, se rastoarna intr-o forma de tarta si se baga la congelator ca sa se intareasca. Se-ncinge cuptorul la 180 grade C. Se spala caisele, se rup in doua si se indeparteaza samburii. Se scoate forma din congelator si pe fundul ei se asaza jumatatile de caisa (in forma de rozeta). Se presara peste ele zahar si bucatele de unt si se acopera cu aluatul, indoind marginile spre interior. Se baga la cuptor si se coace 25-30 de minute. Se rumenesc migdalele intr-o tigaie (fara grasime) si, cand tarta s-a copt, se scoate din cuptor, se rastoarna, se presara cu migdalele prajite si se serveste calduta.
2.058 vizualizări
674 tipăriri
24 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
2. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
3. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
4. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
5. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
6. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
7. Tartine cu şuncă (Aperitive > Sandviciuri)
8. Pulpe de pui cu cuş-cuş şi caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Tartă cu dovlecei şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Tartine cu pastă de peşte (Aperitive > Sandviciuri)
11. Pastă de măsline (pentru tartine) (Aperitive > Aperitive cu legume)
12. Tartine combinate (Aperitive > Sandviciuri)
13. Tartă cu varză acră şi costiţă afumată (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Caise cu frişcă şi rom (Dulciuri > Salate de fructe)
15. Clafoutis cu caise (Dulciuri > Prăjituri)
16. Tartă crocantă cu broccoli (Aperitive > Aperitive cu legume)
17. Tartă cu brânză şi portocale (I) (Dulciuri > Prăjituri)
18. Tartă cu prune uscate (Dulciuri > Prăjituri)
19. Tartine cu creier (Aperitive > Sandviciuri)
20. Tartă cu lămâie (II) (Dulciuri > Prăjituri)
21. Tartă cu zmeură (Dulciuri > Prăjituri)
22. Tartă cu cireşe (Dulciuri > Prăjituri)
23. Crostata di mele (Dulciuri > Prăjituri)
24. Appeltarta (Dulciuri > Prăjituri)
25. Tartă cu roşii şi cimbru (Aperitive > Aperitive cu legume)
26. Tartă cu brânză de vacă şi legume (Aperitive > Aperitive cu brânză)
27. Corn cu gem de caise (Dulciuri > Prăjituri)
28. Tartă cu brânză şi portocale (II) (Dulciuri > Prăjituri)
29. Tarte cu gem de caise (Dulciuri > Prăjituri)
30. Tartă cu peşte şi dovlecei (II) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.