Tartă cu cocos - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Dulciuri » Prăjituri » Tartă cu cocos

Tartă cu cocos

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Porţii: 8

Ingrediente: 1 pachet de foetaj, 400 g brînză de vaci, 100 g brînză ricotta, 100 g zahăr tos, 20 g zahăr brun, 200 ml smântână, 250 g fulgi de cocos, 3 ouă, 50 g stafide, zahăr vanilinat, esenţă de lămîie, o limetă, sare, unt, physalis, lapte de cocos.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Într-un vas mai mare se pun brînza de vaci, brînza ricotta, ouăle şi smîntîna.
Se adaugă zahărul tos, zahărul vanilinat şi esenţa de lămâie. Se mixează totul până când se topeşte zahărul şi rezultă o cremă.
Se acoperă cu un capac şi se introduce la rece pentru 20 de minute.
Limeta se spală, se şterge cu un şervet şi se dă pe răzătoarea cu ochiuri mici. Coaja rasă se presară peste crema de brânză, se pun fulgii de cocos, zahărul brun şi sarea.
Se adaugă stafidele, fructele de physalis tăiate în jumătăţi şi se amestecă. Crema obţinută se toarnă într-o tavă de silicon unsă cu unt, în care s-a aşezat foetajul.
Se introduce tava în cuptorul încins şi se coace la foc mediu circa 20-30 de minute. Când este gata, se scoate din tavă, se pune pe un grătar şi se lasă să se răcească zece minute, apoi se serveşte.
Putem înlocui un sfert din cantitatea de smântână cu lapte de cocos.
2.428 vizualizări
753 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
2. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
3. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
4. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
5. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
6. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
7. Tartine cu şuncă (Aperitive > Sandviciuri)
8. Supă cu lapte de cocos şi pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Tartă cu dovlecei şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Tartine cu pastă de peşte (Aperitive > Sandviciuri)
11. Pastă de măsline (pentru tartine) (Aperitive > Aperitive cu legume)
12. Tartine combinate (Aperitive > Sandviciuri)
13. Tartă cu varză acră şi costiţă afumată (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Tom Kha Gai (Supă de pui cu lapte de cocos) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Tartă crocantă cu broccoli (Aperitive > Aperitive cu legume)
16. Tartă cu brânză şi portocale (I) (Dulciuri > Prăjituri)
17. Tartă cu prune uscate (Dulciuri > Prăjituri)
18. Tartine cu creier (Aperitive > Sandviciuri)
19. Fructe de mare în nucă de cocos (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
20. Tartă cu lămâie (II) (Dulciuri > Prăjituri)
21. Tartă cu zmeură (Dulciuri > Prăjituri)
22. Tartă cu cireşe (Dulciuri > Prăjituri)
23. Appeltarta (Dulciuri > Prăjituri)
24. Tartă cu roşii şi cimbru (Aperitive > Aperitive cu legume)
25. Tartă cu brânză de vacă şi legume (Aperitive > Aperitive cu brânză)
26. Biscuiţi fragezi cu cocos (Dulciuri > Pişcoturi, biscuiţi, pesmeţi, fursecuri)
27. Tartă cu brânză şi portocale (II) (Dulciuri > Prăjituri)
28. Mini-tarte cu banane (Dulciuri > Prăjituri)
29. Tartă cu peşte şi dovlecei (II) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
30. Supă thailandeză cu legume şi lapte de cocos (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.