Tartă cu spanac şi mere - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu legume » Tartă cu spanac şi mere

Tartă cu spanac şi mere

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 6

Ingrediente: 1 pachet aluat fraged, 4 mere, 500 g spanac, 1 catel de usturoi, 2 oua intregi + 2 galbenusuri, 150 g frisca nebatuta (sau smantana), 30 g unt, 2 linguri seminte de pin, 3 prize nucsoara rasa, 1 varf de cutit cuisoare pisate, sare, piper.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Incingeti cuptorul la 180 grade C.
Imbracati cu aluat o forma de tarta si intepati aluatul (pe fundul formei) cu o furculita. Acoperiti-l cu hartie pentru copt si cu un strat de boabe de fasole uscata si dati-l 5 minute la cuptor.
Curatati spanacul si puneti-l intr-o tigaie impreuna cu usturoiul zdrobit si cu untul. Adaugati sare si lasati-l sa fiarba la foc iute, pana ce se evapora toata apa.
Curatati merele si taiati-le felii.
Indepartati din forma hartia si boabele de fasole si acoperiti aluatul cu un strat de mere si pe urma cu unul de spanac.
Bateti ouale intregi cu galbenusurile si cu frisca sau smantana si condimentati cu sare, piper, nucsoara si cuisoare.
Varsati amestecul peste tarta, presarati deasupra semintele de pin si lasati-o sa se coaca 25 de minute in cuptorul incins.
2.389 vizualizări
821 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
5. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
6. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
9. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
10. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
11. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
12. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
13. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
14. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
15. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
16. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
17. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
19. Tartine cu şuncă (Aperitive > Sandviciuri)
20. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
21. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
22. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
23. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
25. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
26. Ochiuri pe piure de spanac (Aperitive > Aperitive cu ouă)
27. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
28. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
29. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
30. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.