Tartă cu struguri (I) - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Dulciuri » Prăjituri » Tartă cu struguri (I)

Tartă cu struguri (I)

Timp de preparare: 1 h 20 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 200 g faina, 50 g fulgi de ovaz (mai carnosi), 2 linguri zahar, 1 zahar vanilat, 100 g unt, 3 galbenusuri, 1 lingura rom, 1 varf de cutit sare iodata.
Pentru umplutura: 750 g struguri (verzi), 4 albusuri, 1 lingura zahar, 4 linguri fulgi de ovaz, zahar pudra.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se amesteca faina cu fulgii de ovaz, se face o gropita la mijloc, se pun toate celelalte ingrediente si se framanta. Aluatul astfel preparat se inveleste intr-o folie de plastic si se tine 30 de minute la rece. Apoi se intinde si se aseaza intr-o tava rotunda (diametrul 26 cm), lasand si o margine de 3 cm. Se inteapa cu furculita si se coace 15 minute in cuptorul incins la 200 grade C. Se pun deoparte cateva boabe de struguri pentru ornat, iar restul - taiati in doua si fara seminte - se presara peste aluat. Se bat albusurile spuma, se incorporeaza zaharul si fulgii de ovaz si se intind peste boabele de struguri (cu o parte din compozitie se pot face spirale cu aparatul de spritat). Se garniseste tarta cu boabe de struguri, se mai lasa 20 de minute la cuptor (la aceeasi temperatura) si cand e gata se presara cu zahar pudra.
2.293 vizualizări
749 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
2. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
3. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
4. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
5. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
6. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
7. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
8. Tartine cu şuncă (Aperitive > Sandviciuri)
9. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
10. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
11. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)
12. Supă cu omletă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Tăiţei cu şuncă (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Supă de zarzavat (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Supă la minut (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Supă cremă de legume (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Supă de pasăre cu găluşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Supă de dovlecei (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Supă de ciuperci (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă de dovleac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă de gulii (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă de iaurt (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă de mere (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Tartă cu dovlecei şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
25. Supă de pătrunjel (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă de salată verde (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă cremă de dovleac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă cremă de dovlecei (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă cremă de cartofi (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă cremă de conopidă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.