Tartă de cartofi cu pui - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne » Tartă de cartofi cu pui

Tartă de cartofi cu pui

Timp de preparare: 1 h 40 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 1,5 kg cartofi, 6 pulpe mai mici de pui, 450 g ciuperci, 1/2 lamiie, 3 cepe, o capatina mare de usturoi, busuioc, 100 g unt, 125 g jumari, 2 linguri de smintina, sare, piper.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se spala pulpele de pui, se dezoseaza si se taie in bucatele mici si subtiri. Se taie cepele solzisori si apoi se calesc in ulei pina devin aurii. Se adauga carnea, sare si piper. Se toarna putina apa si se lasa la inabusit la foc mic. Se perpelesc putin jumarile. Se caleste ustuoiul curatat si taiat marunt impreuna cu ciupercile taiate in lamele subtiri si stropite cu zeama de lamiie. Se adauga 20 g unt, se condimenteaza si se lasa la foc pina scade tot lichidul. Intr-un castron se amesteca ceapa, puiul, jumarile, ciupercile si usturoiul. Se unge o tava rotunda de tarta cu unt. Cartofii se taie felii foarte subtiri si se aseaza un rind pe peretii si fundul formei. Se pune amestecul de carne si putin busuioc. Se acopera cu un start de cartofi, se condimenteaza si se toarna deasupra smintina. Se pune la cuptor o ora. Se poate renunta la jumari.
Se serveste calda.
2.104 vizualizări
733 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
2. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
3. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
4. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
5. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
6. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
7. Cartofi franţuzeşti (Aperitive > Aperitive cu legume)
8. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
9. Tartine cu şuncă (Aperitive > Sandviciuri)
10. Ochiuri în cuib de cartofi (Aperitive > Aperitive cu ouă)
11. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
12. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
13. Pui Shanghai (Mâncăruri > Fripturi)
14. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Pulpe de pui cu bere neagră şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)
16. Supă cu găluşte de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Pulpe de pui cu cuş-cuş şi caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
21. Rulou cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Rulouri din şuncă şi cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Ruladă de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Rulouri cu piept de pui şi susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Salată de crudităţi şi pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
29. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Supă deasă de cartofi preparată greceşte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.