Tartă de ciocolată (II) - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Dulciuri » Prăjituri » Tartă de ciocolată (II)

Tartă de ciocolată (II)

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Ingrediente: Aluatul: 175 g faina, 125 g unt, 2 pachete de zahar vanilat, 50 g zahar, un galbenus de ou.
Umplutura: 150 g ciocolata de menaj, 50 g ciocolata alba, 20 g unt, 2 oua, un galbenus, 50 g zahar.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se amesteca ingredientele pentru aluat si se pun la loc rece 30 de minute. Se da cu faina tabla de prajituri si se intinde aluatul, putin mai mare decat o forma de tarta rotunda (cu fund detasabil). Se unge forma cu unt, apoi se intinde aluatul, ridicandu-l si peste margini. Se acopera aluatul cu o foaie de pergament peste care se pune un pumn de boabe de mazare uscata sau de fasole. Se baga in cuptorul incins si se coace 10 minute (fara a se deschide usa cuptorului). Se scoate afara, se inlatura pergamentul si legumele uscate. Se baga aluatul din nou in cuptor si se mai coace 10 minute.
Se topeste untul si ciocolata. Celelalte ingrediente se amesteca spuma pe o baie de aburi. Se adauga ciocolata topita. Se intinde pe aluat. Se coace in cuptorul incins 10 minute. Se lasa sa se raceasca. Se pune la rece. Se serveste eventual cu sos caramel sau inghetata de vanilie.
1.719 vizualizări
639 tipăriri
2 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
2. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
3. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
4. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
5. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
6. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
7. Tartine cu şuncă (Aperitive > Sandviciuri)
8. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
11. Supă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Supă de zarzavat (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Supă cremă de linte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Supă cremă de praz (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Supă cremă de conopidă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Ciorbă de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Supă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Supă de gulii (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Supă de mere (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Tort Sacher (II) (Dulciuri > Torturi)
21. Tartă cu dovlecei şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
22. Supă de salată verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă cremă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă cremă de dovlecei (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă cremă de fasole boabe (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă cremă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă cremă de cartofi (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Borş de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
29. Borş cu perişoare de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
30. Ciorbă de fasole verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.