Tiramisu (I) - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Dulciuri » Prăjituri » Tiramisu (I)

Tiramisu (I)

Ingrediente: 3 oua, 4 linguri zahar, 250 g brinza Mascarpone, 250 ml espresso, 60 ml Vermut alb, 200 g piscoturi, cacao.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se amesteca cafeaua rece cu vermutul si se toarna intr-o tavita mica dar destul de larga ca sa incapa la inmuiat piscoturile. Se ia o tava din sticla cu capac si se aseaza jumatate din cantitatea de piscoturi inmuiate scurt in acest amestec de mai sus. Separati albusurile de galbenusuri. Galbenusurile se bat cu cele 4 linguri de zahar pina se obtine o crema albicioasa si tare. Separat se bat albusurile spuma. In crema de la galbenusuri se pune brinza (asa lingura cu lingura) si se bate pina se omogenizeaza complet. Folositi mixerul. Apoi se adauga si albusurile spuma si bateti inca un pic pina s-au incorporat si ele. Si gata crema!Adaugati jumatate din crema in tava peste piscoturile inmuiata, apoi mai puneti si ultimul rind de piscoturi pe care la fel le inmuiati in cafea, si la sfirsit iar crema si pudrati totul cu cacao din belsug.
Se pune capacul de la tava si se baga la frigider pentru minim 2 ore.
3.943 vizualizări
818 tipăriri
2 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
2. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
4. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)
5. Supă cu omletă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Tăiţei cu şuncă (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Supă de zarzavat (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Supă la minut (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Supă cremă de legume (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Supă de pasăre cu găluşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Supă de dovlecei (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Supă de ciuperci (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Supă de dovleac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Supă de gulii (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Supă de iaurt (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Supă de mere (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Supă de pătrunjel (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Supă de salată verde (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Supă cremă de dovleac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă cremă de dovlecei (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă cremă de cartofi (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă cremă de conopidă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă cremă de linte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă cremă de praz (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă de cartofi şi morcovi (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă de ceapă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Ciorbă de lobodă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Gazpacho (Supă rece de roşii) (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Ciorbă de fasole verde şi legume (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Ciorbă de carne de porc (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.