Tocăniţă de porc cu mămăligă - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne » Tocăniţă de porc cu mămăligă

Tocăniţă de porc cu mămăligă

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 700 g carne de porc, o ceapă, un fir de praz, doi ardei graşi, jumătate de ardei iute, 5 căţei de usturoi, două linguri de pastă de tomate, 500 g roşii, 400 g mălai, un litru apă, sare, piper, ulei de floarea-soarelui, busuioc, 50 g unt.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Carnea de porc se spală, se taie în bucăţi mai mici şi se pune într-un castron. Ceapa şi prazul se toacă rondele sau cubuleţe. Usturoiul se taie în felii subţiri.
Se încinge puţin ulei într-o cratiţă şi se prăjesc bucăţile de carne până când au căpătat o culoare maronie.
În uleiul rămas se prăjeşte ceapa, prazul şi usturoiul. Se adaugă ardeii graşi şi ardeiul iute tocaţi cubuleţe, se mai călesc cinci minute şi se adaugă carnea prăjită.
Roşiile se curăţă de pieliţă, se toacă mărunt şi se pun peste carne. Se adaugă pasta de tomate diluată cu puţină apă, sare şi piper.
Se toarnă două căni de apă şi se lasă să fiarbă până când carnea poate fi pătrunsă cu dinţii unei furculiţe.
Mămăliga se prepară din 400 g mălai, o linguriţă de sare şi un litru de apă. Se presară busuioc tocat şi se serveşte.
La mămăligă se mai poate adăuga şi unt.
26.397 vizualizări
1.075 tipăriri
6 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
2. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Piftie de porc (răcitură) (IV) (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Rulouri de porc cu susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
8. Ciorbă de carne de porc (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Piept de porc cu salvie la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
10. Pulpă de porc cu slăninuţă afumată la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
11. Friptură de porc cu cireşe (Mâncăruri > Fripturi)
12. Ciorbă de carne de porc (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Ciorbă de oase de porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Cotlet de porc cu varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Porc sau mînzat cu varză dulce (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Ciorbă de porc cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Ciorbă cu perişoare de vacă şi porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Tocăniţă finlandeză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Salată de legume cu medalioane de porc (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
20. Tocăniţă dreasă de spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
21. Ciorbă de oase de porc cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Tocană picantă cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Piftie de porc şi viţel (răcitură) (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Muşchi de porc în aluat (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Muşchi de porc cu sos de hrean (Mâncăruri > Fripturi)
26. Pulpă de porc umplută (Mâncăruri > Fripturi)
27. Mămăligă de cartofi din Bucovina (Mâncăruri > Preparate din mălai)
28. Tocăniţă de ficat de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
29. Tocăniţă de pui cu fasole şi porumb (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Tocăniţă din măruntaie de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.