Tochitură din carne de miel - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne » Tochitură din carne de miel

Tochitură din carne de miel

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Porţii: 6

Ingrediente: Măruntaiele mielului: inima, ficatul, rinichii, limba, 300 g inimi şi pipote de pui, 1 kg ceapă uscată, 500 g ciuperci, ulei, sare, piper negru măcinat, cimbru.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se curăţă ceapa, se spală bine, apoi se taie peştişori. Se pun măruntaiele la fiert în apă rece cu sare. Cînd sînt gata, le lăsaţi să se răcorească, apoi le tăiaţi felii. Se pune ceapa la înăbuşit în puţină apă şi ulei. Cînd s-a înmuiat, se adaugă măruntaiele tocate. Le lăsaţi să fiarbă împreună pînă sfîrîie ceapa.
Între timp, se curăţă ciupercile şi se taie în bucăţi mai măricele, apoi se pun şi ele peste ceapă şi măruntaie. Se adaugă şi puţină zeamă în care au fiert măruntaiele şi se lasă la foc mic 20 minute. În fine, se adaugă piper şi cimbru, se stinge focul, se pune capacul şi se lasă 5 minute.
Se serveşte cu mămăliguţă fierbinte şi pătrunjel verde tocat pe deasupra.
Dacă doriţi, puteţi adăuga şi suc de roşii sau bulion, chiar şi ardei gras tocat cubuleţe.
5.719 vizualizări
859 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
5. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
6. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
7. Ketchup din grepfruit (Sosuri > Sosuri roşii)
8. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
9. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Sărmăluţe din foetaj (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
16. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Rulouri din şuncă şi cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
21. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
22. Şniţele din curcan (Mâncăruri > Fripturi)
23. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Supă rece cu castraveţi cruzi şi carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Supă cu carne şi cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Supă de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
27. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
28. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Rulou cu fenicul şi carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Supă de miel cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.