Tort din brânză de vacă (Pască) - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Dulciuri » Prăjituri » Tort din brânză de vacă (Pască)

Tort din brânză de vacă (Pască)

Timp de preparare: 2 h

Complexitate: medie

Ingrediente: Pentru aluat: 250 g faina, 1/2 plic praf de copt, 85 g margarina, 65 g zahar, coaja rasa de lamaie, un ou, o lingura de lapte (eventual 1 1/2).
Pentru umplutura: 50 g margarina, 200 g zahar, un zahar vanilat, sare, 3-4 oua, un paharel de rom sau coniac, 1 kg branza de vaci, putin lapte.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se framanta un aluat din ingredientele de mai sus si se intinde intr-o forma unsa, acoperind si marginile. Se freaca margarina cu zaharul, sarea si zaharul vanilat si se adauga - pe rand - ouale, batandu-se bine, pana ce se obtine o crema spumoasa. Apoi se incorporeaza branza de vaci (trecuta prin sita), romul, coaja de lamaie si laptele (cat cere consistenta). Se amesteca cu mixerul pana ce umplutura devine neteda. Se toarna peste aluat, se intinde si se baga pasca la cuptor. Se coace circa 90 de minute la foc potrivit.
Cand este gata, se poate presara cu zahar pudra. Daca, eventual, in umplutura se introduc si stafide, acestea trebuie sa fie uscate, ca sa nu se lase la fund.
3.593 vizualizări
750 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
7. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
8. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Ketchup din grepfruit (Sosuri > Sosuri roşii)
10. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
11. Supă cu brânză de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
14. Sărmăluţe din foetaj (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Rulouri din şuncă şi cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Şniţele din curcan (Mâncăruri > Fripturi)
20. Rulouri cu şuncă şi brânză topită (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Sandviciuri calde cu parizer şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
23. Penne cu sos de dovlecei şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă de găluşte de brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Tort Sacher (II) (Dulciuri > Torturi)
26. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Sârbuşcă din Moldova (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Sturion cu brânză la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Sandviciuri cu ou răscopt (Aperitive > Sandviciuri)
30. Sandviciuri cu icre negre (Aperitive > Sandviciuri)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.