Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Alivancă (I)
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500 g brînză de vaci, 50 g unt, 50 g smântână, 4 ouă, 100 g mălai, 50 g făină, sare și puțin unt pentru uns tava.

Mod de preparare: Se freacă untul moale cu sare, se adaugă gălbenușurile unul câte unul, apoi brânza de vaci, smântâna, făina și mălaiul. După ce s-a omogenizat bine compoziția, se adaugă albușurile bătute spumă. Se unge tava cu unt, se toarnă în ea compoziția și se introduce în cuptor. Se coace 40-50 de minute. Când s-a rumenit frumos este gata. Se servește foarte fierbinte cu smântână.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.