Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Alivancă (II)
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 1/2 kg brinza de vaci, 3 oua, 3 linguri malai, 2 linguri faina, 2 linguri ulei, sare, 1 pahar smintina.

Mod de preparare: Se freaca brinza cu ouale, se adauga sarea, 2 linguri smintina, uleiul si se amesteca bine. Se pune apoi malaiul amestecat cu faina. Se toarna compozitia intr-o tava unsa cu putin ulei si se da la cuptor la foc potrivit pina se rumeneste.
Se serveste taiata in bucati potrivit de mari, fierbinte, cu restul de smintina.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.