Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Alivancă (III)
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 400 g de branza de vaci, 4 oua, 4 linguri de malai, 2 de faina de grau, 2 linguri pline de smantana si una de unt, sare, smantana.

Mod de preparare: Se freaca intr-o strachina 400 g de branza de vaci, pana devine ca o crema. Se pun pe rand 4 oua mari, 4 linguri de malai, 2 de faina de grau, 2 linguri pline de smantana si una de unt. Se pune sare. Se amesteca bine compozitia si se toarna intr-o tava unsa cu unt. Se tine la cuptor o jumatate de ora.
Se taie in bucati potrivite, se servesc fierbinti, cu smantana proaspata. Alivanca nu trebuie lasata sa astepte, caci se intareste stand.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.