Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Andive cu parizer

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: medie

Porții: 4

Ingrediente: 600 g andive, 200 g cașcaval, 200 g parizer, 75 g unt, sare, piper.

Mod de preparare: Se curăță andivele, se spală și se opăresc în apa clocotindă cu sare. Fiecare andivă se rulează în cîte o felie de parizer și se așează într-o tavă tapetată cu unt. Se presară deasupra cașcaval ras, sarea, piperul și restul unt. Se dă la cuptor timp de 20 de minute.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.