Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Andive cu pesmet
Rețetă de post (vegetariană)

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 600 g andive, 200 ml untdelemn, sare, suc de lămîie, 4 linguri pesmet.

Mod de preparare: Se spală andivele, se curăță și se pun la fiert cu puțină apă cu suc de lămîie și sare. Se lasă să fiarbă înăbușit, pînă se înmoaie.
Separat, se rumenește pesmetul în untdelemn, care adaugă peste andivele puse pe un platou încălzit.
Se servesc calde.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.