Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Andive cu sos olandez
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 250 g andive, suc de lămâie, sare, 200 ml sos olandez.
Pentru sos: 125 g unt, 2 gălbenușuri, lămâie, sare, o lingură apă.

Mod de preparare: Se spală andivele, se curăță și se pun la fiert cu puțina apă cu suc de lămâie și sare. Se lasă să fiarbă înăbușit, pana se înmoaie. Se scot pe un platou, se scurg bine și se toarnă sosul olandez.
Pentru sos: Se amestecă bine gălbenușurile cu apa și puțină zeamă de lămâie. Apoi, pe foc mic, sau la bain-marie, se amestecă continuu, se adaugă untul topit, sare și zeamă de lămâie după gust, până se îngroașă.
Se servește la diferite legume fierte (sparanghel, conopidă), pește rasol, etc.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.