Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Andive la cuptor
Rețetă lacto-vegetariană

Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 600 g andive, 100 g cașcaval, 1 lingură făină, 200 ml lapte, 125 g unt, sare.

Mod de preparare: Se curăță andivele de foile veștede și de partea care e amară, se spală și se taie în bucăți de 4 cm. Se desfac foile de miez și se pun împreună in cuptor într-o tavă tapetată cu unt, turnându-se deasupra sos alb compus din: unt (100 g), făină, lapte și cașcaval.

Se dă un praf de sare și se țin la cuptor până se rumenesc (40-45 min.).





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.