Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Antricot de vacă la grătar

Ingrediente: Pentru 10 portii: 1,5 kg antricot de vaca, 150 g unt, sare, cimbru.

Mod de preparare: Antricotul se portioneaza, se bate cu ciocanul de snitele, se condimenteaza cu cimbru praf, apoi se frige pe un gratar bine incins, uns cu grasime. Cind este gata pe o parte, se intoarce pe partea cealalta. Cind este gata pe ambele parti, se sareaza si se aseaza pe platou sau in farfurie, cu cite o bucatica de unt deasupra, alaturi cu garnitura de legume preferata.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.