Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Ardei copți la borcan
Rețetă de post (vegetariană)

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Ardei grași verzi (cantitatea e la alegere), 2 rădăcini de hrean, apă cu oțet compusă din 1 l oțet și 1 l apă, 1 lingură sare, 1 vârf cuțit de salicilat.

Mod de preparare: Se coc ardeii pe plită sau pe un fund de metal, se sărează, se pun acoperiți intr-un vas, se curăță. Se așează straturi-straturi în borcane, punându-se printre ei fâșii de hrean curățat. Se toarnă deasupra oțetul clocotit.

Se leagă borcanele cu celofan și se pun în cârpe groase, lăsându-se să se răcească. Mărimea borcanelor să fie astfel aleasă încât să ajungă pentru o singură masă.

Borcanele, odată deschise, legumele nu mai țin.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.