Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Ardei iuți umpluți cu ton
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 25 de ardei iuti mici si rotunzi, 200 g ton in ulei, 1 l de ulei de masline, 300 ml otet de vin alb.

Mod de preparare: Ardeii trebuiesc pusi la uscat la soare timp de doua zile.
Curatati-i, frecandu-i cu un servet umed. Cu un cutit ascutit, inlaturati semintele si codita. Atentie, nu-i intepati. Puneti-i intr-un castron cufundati in otet. Lasati-i in jur de 3 zile, apoi lasati-i sa se usuce pe un servet curat.
Scurgeti uleiul din ton, apoi maruntiti pestele cu o furculita. Umpleti ardeii cu ton, cu blandete ca sa nu crape.
Aranjati ardeii umpluti in borcane de sticla si adaugati ulei de masline pana ii acoperiti. Serviti peste o saptamana.
Ardeii se vor conserva aproximativ 6 luni.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.