Aripioare de pui cu susan și sos de salată verde
Rețetă semi-vegetariană
Timp de preparare: 40 min.
Complexitate: redusă
Porții: 6
Ingrediente: 12 aripi de pui, 4 ouă, 2 linguri făină, sare, piper, 3-4 linguri susan, o salată micuță, 4-5 linguri de iaurt, ulei.
Mod de preparare: Se spală carnea și se lasă să se scurgă pe un șervet de bucătărie. Se bat apoi ouăle cu făină și se pune sare și piper după gust. Se trece fiecare aripioară mai întîi prin ouă, apoi prin susan și se prăjește în baia de ulei încins. Cînd sînt gata toate, se scot pe o farfurie pe care ați pus un șervețel absorbant.
Se pune la fiert salata și cînd s-a răcit o puneți în blender ca s-o mărunțiți. O scoateți cu ajutorul unei palete de lemn sau plastic și o amestecați cu iaurtul.
La masă, aduceți aripioarele cu sosul alături.
|